KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Konkurs na wakacje

Konkursu plastyczno-fotograficzno-filmowego- „Moje bezpieczne wakacje” organizowany przez Komendę Powiatową Policji w Bełchatowie

Pożegnaliśmy klasy 8

24 czerwca pożegnaliśmy uczniów klas 8 naszej szkoły

Powiatowy Konkurs „Zjawiska fizyczno-chemiczne w obiektywie – ich wpływ na środowisko” 

W Powiatowym Konkursie „Zjawiska fizyczno-chemiczne w obiektywie – ich wpływ na środowisko” uczennica naszej szkoły -  Anna Szadkowska z kl. VIIIb  zdobyła III miejsce 

I Powiatowy Konkurs Biologiczny „Szkiełko i oko”- rozstrzygnięty 

I Powiatowy Konkurs Biologiczny „Szkiełko i oko”- rozstrzygnięty -Zuzanna Wilf – ucz. kl.VIIa  zajęła II miejsce w I Powiatowym Konkursie Biologicznym „Szkiełko i oko” zorganizowanym  przez SP nr 12 w Bełchatowie pod patronatem prezydenta Miasta Bełchatowa pani Marioli Czechowskiej i Starosty Powiatu Bełchatowski

Uwaga Rodzice! Rozpoczynamy nabór uczniów do świetlicy szkolnej w ZSP nr 9  w Bełchatowie na rok szkolny 2020/2021.

Akcja - MEDYCY DZIĘKUJEMY

„MEDYCY DZIĘKUJEMY” Wszystkie prace uczniów wzbudziły ogromny zachwyt organizatorów, a do dalszego etapu konkursu i ogólnopolskiego głosowania na najlepszą pracę została zakwalifikowana uczennica kl 3d Wiktoria Hamczyk.

XXI Konkurs na Pożeracza Książek

XXI Konkurs na Pożeracza Książek w Miejskiej i Powiatowej Bibliotece Publicznej w Bełchatowie - rozstrzygnięty !

Miasto podpisało porozumienie w sprawie objęcia opieką stomatologiczną uczniów szkół prowadzonych przez Miasto Bełchatów. Porozumienie zostało zawarte na czas określony tj. od 8.03.2021 do 31.12.2021.

Światowy Dzień Ziemi - 22 kwietnia

Światowy Dzień Ziemi obchodzony jest od marca 1970 roku. Po raz pierwszy ogłosił je burmistrz San Francisco Joseph Alioto. Wybór tej daty nie jest przypadkowy, według wierzeń naszych przodków jest to znak rodzącego się życia.

Wyniki konkursu

Obejrzyj film aby zapoznać się z wynikami Powiatowego Konkursu Matematyka w Obiektywie

Wytyczne_dla_szkoł_i_placówek_wrzesień_2020

Procedurach bezpieczeństwa w okresie pandemii COVID-19 w Szkole Podstawowej nr 9 w ZSP nr 9 w Bełchatowie pobierz 
Załącznik nr1 do procedur bezpieczeństwa  pobierz

W szkole uczniowie oraz rodzice zobowiązani są do zachowania reżimu sanitarnego zgodnie z wytycznymi GIS.

Link do wytycznych MEiN, MZ i GIS dla klas I – III szkół podstawowych: wytyczne-sanitarne-dla-klas-1-3

Klasy 4 – 8 pozostają w trybie nauczania zdalnego.