KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Czerwcowe zebrania z rodzicami klasy 1-4

UWAGA!        

w dniach 08 -10.06.2021r. odbędą się zebrania z rodzicami uczniów klas 1-4

 

08.06.2021r.  (wtorek)

KLASA

Wychowawca 

GODZINA

SALA

4a

 

Dorota Herudzińska

 

16.30

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)

4b

 Sylwia Poborska

 18:00

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)

4c

 Halina Jaruga

 16.30

s. 26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

3a

 

Bożena Warcholińska - Kotas

18:00

s. 26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

1c

Jadwiga Firaza

 16.30

Stołówka szkolna

Wejście główne 

09.06.2021r.  (środa) 

 

1a

 

 

Lena Stachowicz – Woźniak

 

16.30

s. 26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

1b

 

Małgorzata Markiewicz

 

18.00

s.26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

3c

 

Magdalena Frątczak

16:30

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)

3b

 Lidia Białaczewska

18:00

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)

10.06.2021r.  (czwartek)

2a

 

Katarzyna Retkiewicz

16:30

s.26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

2b

Jolanta Zając

18:00

s.26

Wejście ewakuacyjne od strony parkingu przy stołówce

2c

Elżbieta Sitarz

16.30

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)

 

3d

 

Kamila Kotwicka

 

18:00

s.22

Wejście od strony małego boiska (za patio przedszkola)