KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konsultacje dla rodziców klas 4-8

W ZWIĄZKU Z EPIDEMIĄ COVID-19 KONSULTACJE DLA RODZICÓW  Z NAUCZYCIELAMI

KLAS  IV-VIII Z DNIA 10.05.2021r. ODBĘDĄ SIĘ W FORMIE DYŻURU TELEFONICZNEGO  WG HARMONOGRAMU:

 

Data

Nr lekcji

Godzina

IMIĘ I NAZWISKO NAUCZYCIELA

Nr telefonu

10 maja 2021r.

1.

8:00-8:30

Herudzińska Dorota

44 632 42 46(p.n.)

8:00-8:30

Krawczyk Justyna

44 633 4680 (s)-D

8:00-8:30

Łącka Karolina

44 632 42 46(p.n.)

8:00-8:30

Młynarczyk Iwona

44 632 94 98(p.n.)

8:00-8:30

Sitarz Elżbieta

44 633 46 80(s)-D

8:00-8:30

Zielińska Anita

44 632 94 98(p.n.)

2.

9:00-9:30

Korczak Małgorzata

44 632 42 46(p.n.)

3.

10:00-10:30

Firaza Jadwiga

44 633 46 80 (s)-D

10:00-10:30

ks. Maciej Kopczyński

44 632 42 46(p.n.)

10:00-10:30

Pieles Bartłomiej

44 632 94 98 (p.n.)

10:00-10:30

Sadurska Katarzyna

44 632 42 46(p.n.)

4.

11:00-11:30

Morawiec- Sikucińska Aleksandra

44 632 42 46(p.n.)

11:00-11:30

Muskała Halina

44 632 94 98(p.n.)

11:00-11:30

Sobańska Katarzyna

44 632 42 46 (p.n.)

11:00-11:30

Rogut Wioletta

44 632 94 98 (p.n.)

11:00-11:30

Izabela Zielińska

44 632 42 46 (p.n.)

5.

12:00-12:30

Kołatek Anetta

44 632 42 46(p.n.)

12:00-12:30

Kruszyńska Mirosława

44 632 42 46(p.n.)

12:00-12:30

Ławska Sylwia

44 632 42 46 (p.n.)

12:30-13:00

Stępnik Agnieszka

44 632 94 98 (p.n.)

6.

13:00-13:30

Cienkowski Dariusz

44 632 94 98 (p.n.)

13:00-13:30

Jończyk Tomasz

44 632 94 98 (p.n.)

13:00-13:30

Krawczyk Michał

44 632 42 46(p.n.)

13:00-13:30

Mnich Katarzyna

44 633 46 80 (s)-D

7.

13:45-14:15

Kręcijasz Aleksandra

44 632 94 98(p.n.)

13:45-14:15

Marek Bogumiła

44 633 46 80 (s)-D

13:45-14:15

Milewicz- Sukiennik Magdalena

44 632 9498(p.n.)

8.

14:30-15:00

Fryst Małgorzata

44 632 94 98 (p.n.)

14:30-15:00

Jaruga Halina

44 632 94 98 (p.n.)

14:30-15:00

Kęsy Maciej

44 632 42 46(p.n.)

14:30-15:00

Pawłowski Adrian

44 632 42 46(p.n.)

14:30-15:00

Szafrańska Izabela

603065095

11 maja

2021

1

9:00-9:30

Gebler Ewa

44 632 94 98(p.n.)

3

10:00-10:30

Rozpończyk Małgorzata

44 632 42 46(p.n.)

5

12:00-12:30

Stelmaszczyk Mariola

44 632 4246 (gab.)

6

13:00-13:30

Markiewicz Małgorzata

44 633 46 80 (s)-D

12 maja 2021r.

1

8:00-8:30

Kluczkowska Teresa

44 632 42 46(p.n.)

1

8:00-8:30

Rudzka Dorota

44 632 42 46(p.n.)

2

9:00-9:30

Rabenda Izabela

44 632 94 98 (bibl.)

3

8:00-8:30

Kluska Katarzyna

44 632 42 46(p.n.)

13maja 2021r.

1

8:00-8:30

Kaczmarek Katarzyna

44 633 4680 (s)-D

3

10:00-10:30

Migoń Wioletta

44 632 42 46(p.n.)

3-4

10:00-12:00

Studziżur Anna

44 632 42 46 (gab.)

                   (p.n.)- pokój nauczycielski  budynek przy ul. Edwardów 5

                   (bibl.)-biblioteka Edwardów5

                   (s)-D- sekretariat budynek oś. Dolnosląskie 204a