KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Nabór do świetlicy szkolnej

Uwaga Rodzice!

Rozpoczynamy nabór uczniów do świetlicy szkolnej w ZSP nr 9  w Bełchatowie na rok szkolny 2020/2021.

W dniach 25.05.2020r. – 15.06.2020r. należy pobrać KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA DO ŚWIETLICY i wypełnioną złożyć w skrzynce znajdującej się przy wejściu głównym do budynku szkoły (os. Dolnośląskim204a)  lub przysłać na adres e-mail m.bineksp9@wp.pl 

Druki kart dostępne są na stronie internetowej www.zspnr9.pl w zakładce-RODZICE - DO POBRANIA

 

PROCEDURA  PRZYJĘCIA  DZIECKA DO  ŚWIETLICY SZKOLNEJ W ZSP  NR 9  W  BEŁCHATOWIE NA  ROK  SZKOLNY  2021/2022

Aby zgłosić dziecko do świetlicy szkolnej należy:

  1. Pobrać i złożyć w terminie od 24.05.2021r. do 15.06.2021r. w sekretariacie Zespołudruk KARTY ZGŁOSZENIA DZIECKA. Druki kart dostępne są w świetlicy szkolnej, sekretariacie oraz na stronie internetowej szkoły zspnr9.pl.
  2. O przyjęcie dziecka do świetlicy szkolnej mogą ubiegać się wyłącznie rodzice pracujący bądź rodzic samotnie wychowujący dziecko.
  3. Wypełnić pobraną KARTĘ ZGŁOSZENIA DZIECKA. Karta zawiera podstawowe informacje o dziecku, miejscu pracy rodziców oraz osób upoważnionych do odbioru dziecka i telefony kontaktowe do rodziców/opiekunów.
  4. Złożone dokumenty rozpatrzy komisja powołana przez Dyrektora Zespołu, która sporządzi listę dzieci przyjętych do świetlicy.
    1. Komisja ta może pozostawić bez rozpatrzenia karty oddane po terminie lub niekompletne.
    2. Wszelkich informacji udziela kierownik świetlicy Małgorzata Binek w s. 47.
  5. Wstępna lista uczniów przyjętych do świetlicy zostanie podana 18.06.2021r.  –   informacja w sekretariacie Zespołu.
  6. W przypadku wolnych miejsc na początku roku szkolnego odbędzie się rekrutacja uzupełniająca.