KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

UWAGA! w dniach 21-23.09.2021r. odbędą się zebrania z rodzicami uczniów klas 1-4BARDZO PROSIMY WSZYSTKICH RODZICÓW O PRZESTRZEGANIE ZASAD REŻIMU SANITARNEGO ( MASECZKI, DEZYNFEKCJA RĄK).

ZEBRANIA Z RODZICAMI Uczniów klas V-VIII Wrzesień 2021r

Obiady -zmiana nr telefonu do kontaktu

Uwaga!!! Zmiana nr telefonu komórkowego do kontaktu w sprawie obiadów na os. Dolnoślaskim - nowy numer 512 695 862

Kolejna edycja Dni Otwartych Funduszy Europejskich.

W dniach 17-19 września br. odbędzie się kolejna edycja Dni Otwartych Funduszy Europejskich. Z tej okazji Marszałek Województwa Łódzkiego zaprasza uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych do udziału w konkursie pn. Łódzkie w kadrze.

Rozpoczęcie roku szkolnego 2021-2022 dla klas 1-4

Wytyczne MEiN, MZ i GIS

Ministerstwo Edukacji i Nauki we współpracy z Ministerstwem Zdrowia oraz Głównym Inspektoratem Sanitarnym przygotowało wytyczne dlaszkół podstawowych i ponadpodstawowych, od 1 września 2021r. Jest to zbiór zaleceń i rekomendacji,których celem jest bezpieczna oraz higieniczna organizacja zajęć

Powszechny Spis Ludności

Gdzie i kiedy można się spisać w Bełchatowie

SZCZEPIENIA UCZNIÓW W 12 - 18 LAT

Szanowni Państwo,od 7 czerwca rodzice mogą rejestrować na szczepienie dzieci, które ukończyły 12. rok życia. Wcześniej została uruchomiona rejestracja dla uczniów w wieku 16 i 17 lat. Aktualnie szczepienia odbywają się w punktach populacyjnych i powszechnych.

Pożegnaliśmy klasy 8

24 czerwca pożegnaliśmy uczniów klas 8 naszej szkoły

Powiatowy Konkurs „Zjawiska fizyczno-chemiczne w obiektywie – ich wpływ na środowisko” 

W Powiatowym Konkursie „Zjawiska fizyczno-chemiczne w obiektywie – ich wpływ na środowisko” uczennica naszej szkoły -  Anna Szadkowska z kl. VIIIb  zdobyła III miejsce