KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rodzice

Drodzy Rodzice, prosimy Państwa, aby do sekretariatu zespołu zgłaszać się tylko w szczególnych przypadkach, natomiast pisma i prośby kierowane do dyrektora zespołu, przekazywać drogą elektroniczną /skany pism/ na adres:

sp9@belchatow.pl

Konsultacje dla rodziców klas 4-8

W ZWIĄZKU Z EPIDEMIĄ COVID-19 KONSULTACJE DLA RODZICÓW  Z NAUCZYCIELAMI KLAS  IV-VIII Z DNIA 10.05.2021r. ODBĘDĄ SIĘ W FORMIE DYŻURU TELEFONICZNEGO   WG HARMONOGRAMU:   Data Nr lekcji Godzina IMIĘ I NAZWISKO NAUCZYCIELA Nr telefonu 10 maja 2021r...

Miasto podpisało porozumienie w sprawie objęcia opieką stomatologiczną uczniów szkół prowadzonych przez Miasto Bełchatów. Porozumienie zostało zawarte na czas określony tj. od 8.03.2021 do 31.12.2021.

DANE KONTAKTOWE DO NAJBLIŻSZEJ STACJI SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNEJ

Obiady-opłaty

29.03.2021

Obiady-opłaty

29.03.2021

Obiady w ZSP nr 9 na os. Dolnośląskim 204a.W sprawach dotyczących opłat za obiady i odliczenia proszę dzwonić do intendenta na numer: 512 649 862

Na podstawie umowy z Miastem Bełchatów zapraszamy do bezpłatnego skorzystania z możliwości nauki programowania online, poprzez profesjonalną platformę Liga Niezwykłych Umysłów. Konto próbne można założyć przez stronę: https://edukacja.lnu.org.pl/