KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

ŚWIATOWY DZIEŃ TABLICZKI MNOŻENIA

ŚWIATOWY DZIEŃ TABLICZKI MNOŻENIATak jak w poprzednich latach nasza szkoła uczestniczyła w akcji XI Światowy Dzień Tabliczki Mnożenia. Wyłonieni w eliminacjach najlepsi uczniowie klas IV – tych wzięli udział w grze utrwalającej tabliczkę mnożenia „Piłkarz matematyk”

SZKOLNY KONKURS FOTOGRAFICZNY DLA KLAS IV ,,JESIEŃ W OCZACH DZIECKA"

W dniach 01-15 października odbył się Szkolny Konkurs Fotograficzny pt.,,Jesień w oczach dziecka". Głównym założeniem konkursu było zwrócenie uwagi dzieci na piękno i szeroką gamę barw jesiennego krajobrazu. Uczniowie klas IV w pełni sprostali zadaniu i wykazali się dużą kreatywnością.

Dzień Jabłka

16.10.2021
Dzień Jabłka

Dzień Jabłka

16.10.2021

DZIEŃ JABŁKA W ŚWIETLICY SZKOLNEJWspólna degustacja dorodnych jabłek, jabłkowe puzzle oraz jabłkowa fotobudka, to wszystko z okazji Światowego Dnia Jabłka w naszej świetlicy.

SPOTKANIE Z PANIĄ LEŚNIK

15 października 2021 r. uczniowie klasy 3b wzięli udział w spotkaniu z panią leśnik Magdą Szczepaniak z Nadleśnictwa Bełchatów.

"Wehikuł czasu" - wystawa

WYSTAWA „WEHIKUŁ CZASU”Biblioteka szkolna zaprasza na podróż wehikułem czasu. Wyprawa zaczyna się od najstarszej książki na ekspozycji wydanej w 1906 roku, a kończy największymi dziełami polskiej literatury w wydaniach jeszcze z XX wieku!

DEN - 14 września 2021

W dniu 14 października świętowaliśmy dzień Edukacji Narodowej. Przedstawiciele samorządu uczniowskiego przygotowali drobne upominki dla pracowników szkoły. W związku z tym, iż jest to także święto uczniów, życzyli wszystkim kolegom i koleżankom sukcesów w szkole i spełnienia marzeń.

PIERWSZAKI Z „9” ŚLUBUJĄ……

Jak co roku uczniowie klas pierwszych z wielkim zapałem rozpoczęli naukę w naszej szkole. W dniu 13 października 2021 odbyło się pasowanie na ucznia. Uroczyste ślubowanie złożyli uczniowie klas Ia, Ib, Ic, Id.

SPOTKANIE UCZNIÓW KLAS I Z PRZEDSTAWICIELEM KOMENDY POWIATOWEJ POLICJI W BEŁCHATOWIE

Dnia 5 października 2021r. gościliśmy w naszej szkole panią nadkomisarz Sylwię Maros z Komendy Powiatowej Policji w Bełchatowie.

Dzień Kropki

04.10.2021
Dzień Kropki

Dzień Kropki

04.10.2021

DZIEŃ KROPKI W ŚWIETLICY SZKOLNEJ15 września w świetlicy szkolnej świetnie się bawiliśmy dzięki małej kropce. Każdy mógł wykazać się kreatywnością … bo w każdym z nas drzemie talent, tylko trzeba go odkryć.

Las w słoiku

30.09.2021
Las w słoiku

Las w słoiku

30.09.2021

„Las w słoiku” - niezwykła lekcja przyrody23 września uczniowie kl. 3a i 3b wzięli udział w niezwykłej lekcji przyrody. W ramach ogólnopolskiego projektu edukacyjnego „Z ekologią na Ty” pod czujnym okiem nauczycielek wykonali własne miniaturowe lasy zamknięte w szkle.