Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

POLICYJNA AKADEMIA BEZPIECZEŃSTWA

W dniu 22.10.2022r. w Hali Widowiskowo Sportowej w Bełchatowie odbył się  POWIATOWY KONKURS SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ ORAZ WIEDZY O BEZPIECZEŃSTWIE.

Konkurs zorganizowany był dla uczniów klas drugich szkół podstawowych powiatu bełchatowskiego. Celem konkursu było popularyzowanie zasad poszanowania i przestrzegania przepisów prawa, utrwalanie zdobytej wiedzy z zakresu ogólnego bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa w ruchu drogowym, kreowanie pozytywnego wizerunku Policji w społeczeństwie. Organizatorem konkursu była Komenda Wojewódzka Policji w Łodzi.

W I etapie szkolnych eliminacji komisja konkursowa w składzie  pani dyrektor Marzenna Wosik, Marlena Jędrzejczyk i Anetta Kołatek wytypowała najlepszych zawodników: Basię Filipek i Maksymiliana Zygadło z klasy IId. Dzieci reprezentowały naszą szkołę w etapie konkursu powiatowego. Zawodnicy zmagali się  z testem wiedzy oraz testem sprawności fizycznej. W zawodach uczestniczyło 19 zespołów reprezentantów szkół  z powiatu bełchatowskiego. Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 w Bełchatowie zajął VI m.

Dziękujemy bardzo Rodzicom za zaangażowanie.

Opiekun A. Kołatek