KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Projekty

Ogólnopolski Projekt Edukacyjno-Społeczny „Jesteśmy różni, lecz równie ważni”

Uczniowie klasy 2b pod kierunkiem p.  J. Zając i p. K. Rabikowskiej wzięli udział w ogólnopolskim projekcie „Jesteśmy różni, lecz równie ważni”, którego celem jest podnoszenie świadomości i propagowanie wiedzy na temat autyzmu oraz Zespołu Aspergera.

Uczniowie VIII A piszą list do Królowej Elżbiety II

Dnia 5 grudnia 2019 roku uczniowie klasy VIII a  wraz z nauczycielką języka angielskiego Panią Dorotą Herudzińską wysłali list do Królowej Elżbiety II. Klasa podczas pisania listu była podzielona na trzy grupy. Jedna grupa pisała wstęp, druga rozwinięcie, trzecia zakończenie.

Projekt edukacyjny  „Przemoc a Moc w szkole”

W dniu 23 września 2019r. uczniowie  klas VIId i VIIId uczestniczyli w projekcie edukacyjnym  „Przemoc a Moc w szkole”.  Zajęcia z uczniami przeprowadziły funkcjonariuszki bełchatowskiej Policji – panie Aneta Kozłowska i Marta Płomińska.

półkolonie zimowe

REALIZACJA PROGRAMU  PROFILAKTYCZNO – WYCHOWAWCZYCH PÓŁKOLONII ZIMOWYCH W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 9 W  ZESPOLE SZKOLNO – PRZEDSZKOLNYM NR9 W BEŁCHATOWIEW DNIACH 11.02.19R. – 15.02.19R.

"Ekopracownia pod chmurką"

Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 w Bełchatowie w roku 2018 uzyskał dofinansowanie z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi na zadanie: Utworzenie punktu dydaktycznego pn. „Co w trawie piszczy” przy Przedszkolu Samorządowym nr 9 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 9 w Bełchatowie.

„Program dla szkół”

„Program dla szkół” skierowany do uczniów klas I – V szkół podstawowych. Głównym celem programu jest zmiana nawyków żywieniowych dzieci